Beste MudBootvriend,

12 Mei is het al zover, het vijfde Rondje-om-de-Kerkfestival op een van de mooiste plekjes van Bemmel! Om alvast in de stemming te komen vind je hieronder de praktische informatie.
Wil je deze info ook doorsturen naar de andere mensen voor wie jij tickets hebt gekocht?
Heel graag tot 12 mei!
Sven, Peter, Daan, Miranda, Maurice en Pim
————————————————————–
HOE KOM IK ER?
We gaan er natuurlijk vanuit dat jullie allemaal op de fiets komen, maar mocht je nou toch met de auto gaan, houd er dan rekening mee dat je niet bij het festivalterrein kunt parkeren. Je kunt je auto kwijt op het parkeerterrein van de Kinkel (Van Ambestraat 1, Bemmel). Hier is voldoende gratis parkeerruimte en het is op een paar minuten loopafstand van het festivalterrein (Oude Kerkhof 13, Bemmel).

TOEGANG
Bij binnenkomst kun je je melden bij de muntenbar. Je hoeft GEEN uitgeprinte tickets mee te nemen, wij hebben een gastenlijst met alle namen. Bij je aanmelding ontvang je een polsbandje. Alleen op vertoon van dit bandje kun je drank en munten halen. De kleur bepaalt in welke groep je bent ingedeeld.
Let op: Zijn er bepaalde mensen waar jij zelf geen ticket voor hebt gekocht maar waarmee je wel graag samen in één groep wilt, geef dit dan zo snel mogelijk even door aan info@mudbootsessions.nl.

AANVANG EN TIJDEN
Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom en om 14.00 uur begint het eerste optreden. Het festival is rond 22:00 uur afgelopen.

HET RONDJE
Om 14.00 uur openen we het festival met Cookhouse. Vervolgens maken we in drie groepen een muzikaal rondje om de welbekende kerk, langs drie verschillende podia met Jari & Wiebe, Sue the Night en een mystery guest. Daarna komen we allemaal weer samen bij het hoofdpodium en na het eten gaan we in de kerk genieten van Folk Road Show. We sluiten de avond af met een spetterend optreden van Jick Munro & The Amazing Laserbeams.

ETEN/DRINKEN
Een festival is geen festival als er niet goed gegeten kan worden. Gelukkig rukt De BBQ Brandtweer uit om ons van allerlei lekkers te voorzien. Bij de duurzame koffie-eend van Robert Ekas kun je terecht voor verschillende soorten heerlijke koffie & thee.

MUNTEN
Drank en eten kun je betalen met munten, die bij het hoofdpodium voor twee euro per stuk te koop zijn. Munten kun je alleen contant betalen. De overgebleven munten kun je bij de bar van het hoofdpodium inleveren tot een half uur na het laatste optreden.

LUISTERCONCERTEN
’s Middags zijn er een paar artiesten die onversterkt spelen. Om hier met z’n allen optimaal van te kunnen genieten vragen we je om tijdens die concerten stil te zijn.

OVERNACHTEN
We hebben geen camping of hotel in Bemmel, maar er zijn wel een paar leuke en betaalbare B&B mogelijkheden. Kijk hiervoor op http://parklingezegen.nl/category/overnachten/.

LAATSTE NIEUWS
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Check onze site of volg ons op Twitter, Facebook en Instagram.